Στον σημερινό τύπο υπάρχει μια είδηση η οποία αναπαράγεται συνεχώς από διάφορα μέσα και έτσι όπως παρουσιάζεται μάλλον παραπληροφορεί πάρα ενημερώνει.
Η είδηση αναφέρεται στην επιβολή ενός τέλους 13 ευρώ σε κάθε επιβάτη που θα αναχωρεί από τα 14 συγκεκριμένα περιφερειακά αεροδρόμια τα οποία παραχωρήθηκαν για 40 χρόνια στην Fraport. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, τα 13 ευρώ θα επιβαρύνουν τα αεροπορικά εισιτήρια και έτσι αυτά θα γίνουν ακριβότερα.
Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής. Το συγκεκριμένο τέλος δεν ειναι κάτι νέο. Το πληρώνουμε και τώρα. Το κόστος του είναι 12.6 ευρώ για κάθε επιβάτη που αναχωρεί από τα περιφερειακά αεροδρόμια. Είναι αυτό που πληρώνει ο επιβάτης για τη χρήση του αεροδρομίου και είναι ενσωματωμένο στην τιμή του εισιτηρίου.
Δυστυχώς μέχρι τώρα ελάχιστα παίρνουμε πίσω από αυτά που πληρώνουμε καθώς η θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στα περιφερειακά αεροδρόμια δεν προσφέρει στον επιβάτη ούτε καρέκλα να καθίσει.
Το νέο τέλος αυξημένο κατά 40 λεπτά θα αντικαταστήσει του υφιστάμενο, ωστόσο οι νέοι διαχειριστές των περιφερειακών αεροδρομίων υπόσχονται ότι ο επιβάτης θα έχει στη διάθεση του σύγχρονες υπηρεσίες ανάλογες με αυτό που πληρώνει.
Μετά από τέσσερα χρόνια, όταν ολοκληρωθούν οι επενδύσεις εκσυχρονισμού στα περιφερειακά αεροδρόμια με βάση αυτά που προβλέπει η σχετική σύμβαση που έχει υπογράφει με το ελληνικό δημόσιο, το τέλος αυτό θα ανεβεί στα 18 ευρώ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments