Μετά από έναν μεγάλο αριθμό βίαιων επεισοδίων μέσα σε αεροπλάνα λόγω της άρνησης στη χρήση προστατευτικής μάσκας, επεισόδια ανάμεσα στο πλήρωμα και τους επιβάτες ή ανάμεσα σε επιβάτες, η αμερικάνικη κυβέρνηση αποφάσισε είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2021 πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι των επιβατών οι οποίοι αρνούνται να φορέσουν μάσκα.
Αυτή η πολιτική της μηδενικής ανοχής εφαρμόστηκε και στην χθεσινή πτήση της American Airlines από το Μαϊάμι στο Λονδίνο.
Όταν μια επιβάτιδα αρνήθηκε να βάλει τη μάσκα της, το αεροπλάνο που βρισκόταν στα μισά της διαδρομής, έκανε αναστροφή και επέστρεψε στο Μαϊάμι. Εκεί περίμενε η αστυνομία η οποία συνέλαβε την επιβάτιδα για τα περαιτέρω.
«Η πτήση 38 της American Airlines που συνέδεε το Μαϊάμι με το Λονδίνο επέστρεψε στο Μαϊάμι εξαιτίας του ότι επιβάτιδα προκάλεσε πρόβλημα αρνούμενη να συμμορφωθεί προς την ομοσπονδιακή απαίτηση να φορά μάσκα», εξήγησε με ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία. Το Boeing 777 μετέφερε 129 επιβάτες και 14 μέλη πληρώματος.
Η επιβάτιδα που ενεπλάκη στο συμβάν μπήκε στην σχετική μαύρη λίστα της αεροπορικής εταιρείας η οποία περιλαμβάνει πρόσωπα στα οποία απαγορεύει την επιβίβαση με οποιαδήποτε πτήση της.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments