Η «Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης», ανέλαβε τη πρωτοβουλία να δημιουργήσει Υδάτινα Πεδία στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη. Η υλοποίηση θα γίνει μέσω της «Αναπτυξιακής Εταιρίας Έβρου Α.Ε.» η οποία υπέγραψε σχετική σύμβαση με την εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια».
Η «Ελληνικά Υδατοδρόμια» έχει αδειοδοτήσει το πρώτο πανελλαδικά Υδάτινο Πεδίο στο Κάνιστρο Κασσάνδρας Χαλκιδικής και έχει ολοκληρώσει τις εγκρίσεις Υδάτινων Πεδίων σε: Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Λαύριο, Κίσσαμο Χανίων, Κέα, Ερείκουσα, Οθωνούς και Μαθράκι.
Η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη μέσω των Υδάτινων Πεδίων θα μπορούν να προσφέρουν τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες τους ένα νέο μέσο μεταφοράς, σύγχρονο, ευέλικτο και ασφαλές.
Η ευελιξία και η ταχύτητα του Υδροπλάνου θα επιτρέπει στους τουρίστες να φτάνουν εύκολα και γρήγορα στον τόπο διακοπών τους καθώς και να πραγματοποιούν εκδρομές, με ένα καινοτόμο τρόπο, αυξάνοντας τις επιλογές τους σε επισκεψιμότητα προορισμών.
Ιδιαίτερη αξία έχει η δυνατότητα των Υδροπλάνων να πραγματοποιούν και νοσοκομειακές πτήσεις ενώ η επιχειρησιακή πολυχρηστικότητά τους συμπληρώνεται με πτήσεις φορτίου, ταχυδρομείου, πυρόσβεσης μικρής κλίμακας, κ.λ.π

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments