Καθώς η Singapore Airlines εγκατέλειψε την Ελλάδα (σταμάτησε και τα εποχικά της δρομολόγια) μας έστειλε την θυγατρική της εταιρεία, την Scoot, να ξεκινήσει πτήσεις ανάμεσα στην Αθήνα και τη Σιγκαπουρη. Η Scoot είναι αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων, η οποία από τις 20 Ιουνίου θα εκτελεί τέσσερεις πτήσεις εβδομαδιαία μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αθήνας.
Είναι το πρώτο δρομολόγιο της Scoot στην ευρωπαϊκή ήπειρο στην οποία σκοπεύει να αναπτυχθεί περαιτέρω.
Η πτήση με κωδικό TZ702 από Σιγκαπούρη προς Αθήνα θα αναχωρεί στις 02.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30. Η πτήση με κωδικό TZ701 από Αθήνα προς Σιγκαπούρη θα απογειώνεται στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα θα εξυπηρετείται από τα ολοκαίνουργια Boeing 787-8 Dreamliner (φώτο), αεροσκάφη τέταρτης γενιάς τα οποία έχουν 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.
Από την Σιγκαπούρη οι επιβάτες της Scoot θα μπορούν να συνεχίσουν προς άλλους προορισμούς της Ασίας και της Ωκεάνιας, είτε με το δίκτυ της Singapore Airlines είτε με αυτά των άλλων θυγατρικών της , Tigerair και Silk Air.

Οι επιβάτες της Scoot στην Οικονομική θέση, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο κάθισμα Standard ή Stretch με απόσταση 30″ έως 34″ από το μπροστινό κάθισμα, αντίστοιχα. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα ήσυχο ταξίδι, υπάρχει η ScootinSilence Economy, η ζώνη της Οικονομικής θέσης στην οποία δεν ταξιδεύουν μικρά παιδιά, εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο ταξίδι για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν και να είναι σε φόρμα όταν θα φτάσουν στη Σιγκαπούρη.

Όσοι αναζητούν μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες επιλογές, μπορούν να επιλέξουν τη Θέση ScootBiz, η οποία διαθέτει δερμάτινα καθίσματα σε 38″ απόσταση από το μπροστινό κάθισμα και ρυθμιζόμενο υποπόδιο, καθώς και ένα πακέτο γευμάτων, ποτών, ηλεκτρική τροφοδότηση στο κάθισμα, προγράμματα ψυχαγωγίας της ScootTV και δυνατότητα check-in για αποσκευή 30 κιλών.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα καμπίνας περιλαμβάνουν προσιτά προγράμματα wi-fi με βάση τη διάρκεια, παροχή ρεύματος ανά κάθισμα, και δυνατότητα να προβάλουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στη δική τους συσκευή χάρη στο σύστημα ψυχαγωγίας ScooTV.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Scoot προσφέρει ελκυστικούς ναύλους απλής μετάβασης από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη και προς προορισμούς της Αυστραλίας και επιλεγμένων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας από €180 για την Οικονομική θέση και €590 για τη ScootBiz.

Οι ειδικές προσφορές ξεκίνησαν από χθες 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59. Για κρατήσεις:http://www.flyscoot.com/en/greece.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar