Η Wizz Air ξεκινά την προσεχή Παρασκευή 15 Ιανουαρίου τις πτήσεις από Άμπου Ντάμπι για Αθήνα και προφέρει 2.021 εισιτήρια στην τιμή των 0.19/ευρώ. Στην αρχή θα γίνονται δυο πτήσεις τη βδομάδα και από Φλεβάρη τρεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή). Από 4 Φεβρουαρίου, η Wizz Αir θα πετά από το Άμπου Ντάμπι και στη Θεσσαλονίκη. Το δρομολόγιο θα εκτελείται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή.
Ο συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων (2021) σε τιμή 0.19 ευρώ, διατίθεται μόνο σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα, για επιλεγμένες πτήσεις από την Αθήνα προς το Άμπου Ντάμπι και από Θεσσαλονίκη προς το Άμπου Ντάμπι για κρατήσεις μέσω του wizzair.com και του WIZZ mobile app. Η προωθητική ενέργεια δεν συμπεριλαμβάνει κρατήσεις για γκρουπ.
Η Wizz Air Abu Dhabi, μια κοινοπραξία των ADQ και Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα δίκτυο προορισμών από το Άμπου Ντάμπι που περιλαμβάνει τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν. Ακόμα περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.
Ο στόλος της Wizzair στο Άμπου Ντάμπι αποτελείται από 4 ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A321neo.
Ο Kees Van Schaick, Managing Director της Wizz Air Abu Dhabi, δήλωσε σχετικά: “Ως ο νέος εθνικός αερομεταφορέας των ΗΑΕ που προσφέρει ένα νέο μοντέλο αεροπορικού ταξιδιού, καλωσορίζουμε το Νέο Έτος με ξεχωριστό τρόπο. Ως μια αεροπορική εταιρεία ιδιαίτερα χαμηλού κόστους, θέλουμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφθούν συναρπαστικούς προορισμούς σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Περιμένουμε ότι αυτά τα εισιτήρια θα εξαντληθούν γρήγορα – και περιμένουμε να σας δούμε όλους σύντομα στις πτήσεις μας! ”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments