Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει μικρού και μεσαίου μεγέθους πόλεις στην Ευρώπη, ανακοίνωσε μια νέα σύνδεση από την Αθήνα προς την Τουλούζη της Γαλλίας. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαΐου με δύο συχνότητες τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.
Έτσι η Volotea θα συνδέει την επόμενη θερινή περίοδο την Αθήνα με 16 προορισμούς: Μπιλμπάο στην Ισπανία. Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Στρασβούργο και Τουλούζη (νέα σύνδεση) στη Γαλλία• Μπάρι, Παλέρμο, Βενετία και Βερόνα στην Ιταλία. Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη στην Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.
”Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση αυτής της νέας διεθνούς σύνδεσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας – είπε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea -. Χάρις σε αυτή τη σύνδεση γίνεται δυνατό να ταξιδέψουμε σε ακόμα μια μαγική πόλη της Γαλλίας, την Τουλούζη, την αποκαλούμενη και ως “Ville Rose”, τοποθετημένη στην καρδιά της νοτιοδυτικής χώρας ανάμεσα στη Μεσόγειο και στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η Τουλούζη είναι επίσης και η πύλη στο Κανάλι του Midi και στη Λούρδη, μεταξύ άλλων προορισμών, και από τη φύση της αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για πραγματικά υπέροχες διακοπές!”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments