Δυο νέα δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η Sky Express την φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Πρόκειται για τη Μύκονο και την Πάρο, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα σε ώρες που θα είναι βολικές (νωρίς το μεσημέρι).
Στον αντίποδα, τον άλλο μήνα η Sky Express θα σταματήσει το Θεσσαλονίκη – Λάρνακα, το μοναδικό διεθνές δρομολόγιο της από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Για την ελληνική αεροπορική εταιρεία, το “Μακεδονία” είναι ένα πολύ σημαντικό αεροδρόμιο καθώς εκτελεί πτήσεις προς εφτά προορισμούς εσωτερικού, ενώ για ένα από τα αεροπλάνα της αποτελεί βάση. Άλλωστε το σημαντικότερο δρομολόγιο της είναι το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στο οποίο σε περίοδο πλήρους ανάπτυξης εκτελεί μέχρι και έξι πτήσεις την ημέρα, έχοντας μερίδιο 34% με 1860 θέσεις καθημερινά.
Την θερινή περίοδο αναπτύσσει ενεργά και το Ηράκλειο με πτήσεις προς γαλλικές πόλεις και Βρυξέλλες, ενώ θα επαναλάβει και φέτος το δρομολόγιο Ηράκλειο – Βόλος.
Η εταιρεία αναμένει τον Απρίλιο το έβδομο καινούργιο αεροσκάφος της Airbus A-320neo, επενδύοντας συστηματικά σε καινούργια και λιγότερο ρυπογόνα αεροσκάφη. Ωσονούπω θα ξεκινήσει και την Business class αρχικά από τις πτήσεις προς Βρυξέλλες.
Η εταιρεία προσαρμόζει το πρόγραμμα της κυρίως προς τον εισερχόμενο τουρισμό, καθώς στην Ελλάδα τα κουκιά είναι μετρημένα…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments