Μπορεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» να άνοιξε και πάλι σε εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις μετά το κλείσιμο του στις 3 Νοεμβρίου λόγω του τοπικού lockdown, ωστόσο οι επιβατικές πτήσεις που πραγματοποιούνται είναι ελάχιστες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως σήμερα είχε μόλις 4 πτήσεις, όλες της Olympic.
Ήταν δυο για Αθήνα και τα δύο άγονα δρομολόγια για Λήμνο και Καλαμάτα.
Πτήσεις εξωτερικού προς το παρόν δεν υπάρχουν και ρίχνοντας μια ματιά στα προγράμματα των αεροπορικών εταιρειών βλέπουμε πως επί της ουσίας ξαναρχίζουν σταδιακά από τις 18 Νοεμβρίου. Εκείνη τη μέρα θα πετάξει η Aegean για την Φρανκφούρτη και την Στουτγάρδη. Την επόμενη μέρα η ελληνική εταιρεία έχει προγραμματίσει πτήση για Μόναχο.
Η Ryanair ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου το Βερολίνο και την Πάφο και στις 20 την Βιέννη, το Σαρλερουά (Βρυξέλες) και τα Χανιά ενώ άλλοι προορισμοί ξεκινούν την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη και άλλοι καθόλου.
Η Eurowings ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου το Ντίσελντορφ ενώ στις 20 Νοεμβρίου η Tarom ξεκινά το Βουκουρέστι, η Lufthansa τη Φρανκφούρτη και η Wizzair τη Λάρνακα.
Καθώς η ζήτηση είναι πολύ πεσμένη οι συχνότητες των πτήσεων έχουν αραιώσει δραματικά, ενώ αρκετά δρομολόγια θα τα ξαναδούμε από Μάρτιο, αν μέχρι τότε όλα πάνε καλά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments