Ένα νέο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η γερμανική Lufthansa. Από τις 27 Οκτωβρίου, θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, τη Θεσσαλονίκη με το Μόναχο. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Airbus A-320. Θυμίζουμε πως η εταιρεία πετά ήδη καθημερινά από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη.
Έτσι από τον προσεχή Οκτώβριο η Lufthansa θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη και με τους δυο κόμβους της στη Γερμάνια, το Μόναχο και την Φρανκφούρτη, τροφοδοτώντας με επιβάτες το μεγάλο της διεθνές δίκτυο. Αυτό για πολλά χρόνια το κάνει η Aegean με συνέπεια και συνέχεια η οποία τώρα βλέπει τον ανταγωνισμό να εντείνεται από έναν βασικό της σύμμαχο.
Ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο σχολίασε: “Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να συνδέουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης με δυο διαφορετικά κομβικά αεροδρόμια στη Γερμανία, αυτά του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τρεις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα και να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και άψογη σύνδεση με το παγκόσμιο δίκτυό μας. Τιμώντας την μακρόχρονη ιστορία που έχουμε στην Ελλάδα, συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να προσφέρουμε νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας.”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments