Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης αναδείχθηκε φέτος όπως και πέρσι το καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου. Αυτό έγινε από το Ινστιτούτο Skytrax του Λονδίνου, και τα βραβεία που δίνει κάθε χρόνο, θεωρούνται κάτι σαν τα Όσκαρ της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας. Για να αναδείξει τους καλύτερους ρωτά περίπου 14 εκατομμύρια άτομα.

Στην 2η θέση βρέθηκε το αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο από την 4η πέρσι και στην 3η θέση από 2η πέρσι το αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κέρδισε εφτά θέσεις στη παγκόσμια κατάταξη καθώς κατετάγη στην 53η θέση από 60η που ήταν πέρσι.

Καλύτερο Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο στην παγκόσμια κατάσταση ήταν αυτό του Μονάχου που βρέθηκε στην 4η θέση.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κέρδισε μια διάκριση καθώς κατετάγη στην 3η θέση της λίστας με τα καλύτερα αεροδρόμια στην Νότια Ευρώπη. Στην πρώτη θέση ήταν το αεροδρόμιο της Μαδρίτης και στη 2η της Βαρκελώνης.

Στην 1η θέση με τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης ήταν του Μονάχου με 2ο της Ζυρίχης και 3ο του Χίθροου στο Λονδίνο.

Το καλύτερο περιφερειακό αεροδρόμιο της Ευρώπης είναι αυτό του Αμβούργου, στη 2η θέση της Κολωνίας και στην τρίτη το City του Λονδίνου.

Το πιο καθαρό αεροδρόμιο του κόσμου αναδείχθηκε το Haneda του Τόκιο, το καλύτερο για shopping το Χίθροου του Λονδίνου, το καλύτερο οσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, το καλύτερο για φαγητό το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και το καλύτερο τέρμιναλ το Τέρμιναλ 2 του Μονάχου (φώτο).

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments