Ίσως από σύμπτωση ίσως όχι, αλλά ανάμεσα σε αυτά που αλλάζουν αυτή τη νερά εποχή που διαμορφώνεται στις αεροπορικές μεταφορές είναι και οι στολές των αεροσυνοδών. Όλο και περισσότερο ξεφεύγουν από τα αυστηρά πλαίσια και γραμμές που έχουμε συνηθίσει και γίνονται πιο άνετες και πιο νεανικές.
Μια από τις αεροπορικές εταιρείες που υιοθετούν νέου είδους στολές για αεροσυνοδούς είναι η ισλανδική Play, μια νέα εταιρεία χαμηλού κόστους που θα ξεκινήσει πτήσεις σε δέκα μέρες, στις 24 Ιουνίου.
Οι στολές αεροσυνοδών εκπλήσσουν. Το ζευγάρι σχεδιαστών από την Ισλανδία Gunni Hilmars και Kolla που τις δημιούργησε είχε ένα στόχο στο μυαλό. «Θέλαμε πραγματικά να ξεπεράσουμε όλες αυτές τις παλιές ιδέες για στολές αεροπορικών εταιρειών και να δημιουργήσουμε περισσότερη άνεση» εξηγούν.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι χαλαρά ρούχα, ελαστικά υφάσματα και άνετα αθλητικά παπούτσια. Οδηγίες για χτένισμα, μακιγιάζ , τατουάζ ή βερνίκι νυχιών , όπως συμβαίνει με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, στην Play δεν υπάρχουν. Oι στολές δεν είναι συγκεκριμένες για άνδρες και γυναίκες. Κάθε μέλος του πληρώματος μπορεί να συνδυάζει κατά το δοκούν ευέλικτα είδη ρούχων και αξεσουάρ.
Σας αρέσει;;;

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments