Στις 14 Οκτωβρίου ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας, η διάσημη Alitalia αποχαιρετά τον μάταιο τούτο κόσμο. Από τις 15 Οκτωβρίου τη θέση της παίρνει ο νέος εθνικός αερομεταφορέας τη Ιταλίας η ITA (Italia Trasporti Aereo). Η νέα αεροπορική εταιρεία θα πετά αρχικά προς 42 προορισμούς με στόλο 52 αεροσκαφών. Αυτό προβλέπει το σχέδιο επανεθνικοποίησης της εταιρείας και της εξυγίανσής της.
Ήδη στα συστήματα κρατήσεων κατέβηκαν οι πτήσεις της Alitalia από 15 Οκτωβρίου και μετά. Όσοι είχαν ήδη εκδώσει εισιτήριο ενημερώνονται με mail για να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Από αύριο Πέμπτη, θα ανέβουν στα συστήματα οι πτήσεις της νέας αεροπορικής εταιρείας της Ιταλίας ITA.
Ένα τελευταίο κεφάλαιο για την ιταλική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε 1946 τελειώνει. Για τη Θεσσαλονίκη, ήταν για πολλά χρόνια η μοναδική ξένη αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιούσε καθημερινά δυο πτήσεις την ημέρα, από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Μια για Μιλάνο και μια για Ρώμη, συνδέοντας την συμπρωτεύουσα με όλο τον κόσμο.
Αλήθεια, θυμάστε κάτι από τα ταξίδια σας με την Alitalia;;;

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments