Γράφει ο Akis Dimarco

Η Sky Express συνεχίζει δυναμικά την επέκταση του δικτύου της με νέα δρομολόγια και την αναβάθμιση του στόλου της με ολοκαίνουρια Αirbus A320Neo των 186 θέσεων. Ήδη παρέλαβε το πρώτο, το δεύτερο έρχεται μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ σταδιακά το νέο έτος θα παραλάβει και τα υπόλοιπα. Όπως έχει ανακοινωθεί, 14 Δεκεμβρίου ξεκινάνε τα νέα αεροσκάφη το Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 3 πτήσεις καθημερινά και από Ιανουάριο θα αυξηθούν σε 4.

Παράλληλα η εταιρεία εγκαινιάζει δυο ακόμα νέα δρομολόγια:

-Από 6 Ιανουαρίου καθημερινή πτήση Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 15:55 και από Ηράκλειο στις 17:40

-Από 22 Φεβρουαρίου, νέο δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα με 2 πτήσεις την μέρα. Πιο συγκεκριμένα η Sky Express θα αναχωρεί από Αθήνα στις 07:15 και στις 19:00 και από Λάρνακα στις 09:35 και 21:20 αντίστοιχα.

Η Sky Express θα είναι η 5η εταιρεία στο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, μετά τις Aegean, Ellinair, Volotea και Ryanair, η οποία ξεκινάει 18 Δεκεμβρίου. Η διαφορά είναι ότι, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εξαιρουμένης της Aegean, η Sky Express θα πετάει καθημερινά. Αλλά και στο Αθήνα-Λάρνακα, η Sky Express θα έχει να αντιμετωπίσει την Aegean, Wizzair και την Cyprus Airways. Στην προ-κορωνοϊού εποχή, η επιτυχία ήταν σχεδόν σίγουρη σε ένα τόσο κερδοφόρο και πολυσύχναστο δρομολόγιο. Πλέον είναι ευκταίο ελπίζοντας σε μια ανάκαμψη της κίνησης από την άνοιξη και ύστερα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments