Δίπλα στις γυναίκες και στους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας θα βρεθεί η SKY express, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της στο έργο όσων φρουρούν τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας.
Η εταιρεία προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις (25%) σε όλους τους ναύλους της και για όλα τα εν ενεργεία στελέχη, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, της Πολεμικής Αεροπορίας, με ημερομηνία έναρξης την 1η Δεκεμβρίου 2022 και για διάρκεια ενός έτους.

Παράλληλα, η SKY express θα χορηγήσει πλήρως τις μεταπτυχιακές σπουδές δύο στελεχών που θα επιλέξει η Πολεμική Αεροπορία, ξεκινώντας από την ερχόμενη ακαδημαϊκή περίοδο. Τόσο η προσφορά, όσο και η ακαδημαϊκή χορηγία μπορούν να ανανεώνονται ετησίως. Οι λεπτομέρειες υλοποίησης των ανωτέρω θα διευθετηθούν κατόπιν συνεργασίας των δύο μερών.
Τα παραπάνω επισφραγίστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) μεταξύ του Αρχηγού του ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του επικεφαλής του Ομίλου IOGR, ιδιοκτήτη της SKY express, Ιωάννη Γρύλου.
Παρεβρέθηκαν επίσης ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης και η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR Βασιλική Χρηστίδη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments