Η Sky Express ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor. Αυτό σημαίνει πως οι επιβάτες της Condor που φτάνουν στην Ελλάδα από τη Γερμανία, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε κάποιο ελληνικό προορισμό διακοπών, με τις πτήσεις της Sky Express. Όλα αυτά με ένα εισιτήριο και μια παράδοση αποσκευών.
Η συνεργασία με τη Condor έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Condor για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική μας προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας, που βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού”, τόνισε o Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments