Διπλή γιορτή σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR. Ο συγκεκριμένος Όμιλος, μεταξύ άλλων διαθέτει την αεροπορική εταιρεία Sky Express και την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης Skyserv. Και αυτό γιατί εγκαινίασε το νέο lounge της Skyserv στον καινούργιο τέρμιναλ του αεροδρομίου και έδωσε το όνομα της Θεσσαλονίκης σε ένα από τα έξι καινούργια Airbus A-320neo που η Sky Express παρέλαβε πρόσφατα.
Για το λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Γιάννης Γρύλος και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, την υπεύθυνη του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece Alexander Zinell και εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης.
Στην ομιλία του ο κ. Γρύλος ανέφερε: «Σήμερα δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας με τη Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έχουν αγκαλιάσει τη Sky Express από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας εδώ. Η πληρότητα των πτήσεων μας είναι υψηλή και το μερίδιο αγοράς που έχουμε κερδίσει πολύ ικανοποιητικό. Ανταποδίδουμε την τιμή δίνοντας σε ένα από τα αεροσκάφη μας το όνομα “My Thessaloniki”».
Σχετικά με το αεροδρόμιο ο κ. Γρύλλος είπε: «Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχει γίνει ένα πραγματικό στολίδι. Θέλω να συγχαρώ τη Fraport και να την ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας. Η εταιρεία μας βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης. Αυξάνουμε το στόλο μας, τους επιβάτες μας και αναβαθμίζουμε το προϊόν μας. Μέσα σε ένα χρόνο αποκτήσαμε έξι καινούργια Airbus Α-320neo και έξι καινούργια ATR 72-600. Σε μια δύσκολη περίοδο προχωρήσαμε σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως επενδύσεις στο χώρο των αερομεταφορών. Στο τέλος του 2021 θα διαθέτουμε τον πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα».
Απευθυνόμενος τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή ο κ. Γρύλος είπε: «Το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα βελτιώνεται. Πλέον υπάρχουν συνθήκες υγειούς ανταγωνισμού οι οποίες επιτρέπουν σε εταιρίες όπως η δική μας να προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις. Για το λόγω αυτό θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή που ακολουθεί αυτή τη δίκαιη και ισορροπημένη πολιτική η οποία αποβαίνει προς όφελος της εθνικής οικονομίας και κυρίως των επιβατών. Κλείνω με μια υπόσχεση στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Θα συνεχίζουμε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό. Θα τους παρέχουμε περισσότερες και πιο συμφέρουσες επιλογές και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας θα γίνεται όλο και πιο δυνατή».
Στoν χαιρετισμό του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής είπε: «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται για την κυβέρνηση στην πρώτη γραμμή γι΄αυτό προχωρούν γρήγορα τα έργα που θα αλλάξουν την πόλη. Ως κυβέρνηση στηρίζουμε ενεργά τον κλάδο των αερομεταφορών που επηρεάστηκε πολύ από την πανδημία. Συγχαρητήρια στον κ. Γρύλο και τους εργαζομένους για την αναπτυξιακή τους πορεία».
Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν επίσης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Alexander Zinell.
Το νέο lounge της Skyserv βρίσκεται ένα όροφο πάνω από τις αναχωρήσεις. Έχει ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό, άνετα καθίσματα και καναπέδες, προσφέρει μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά, ενώ διαθέτει οπτική επαφή με την αίθουσα αναχωρήσεων.

 

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments