Σκηνές από το μέλλον έζησαν οι επιβάτες σε πτήση της Ryanair που θα απογειώνονταν από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με προορισμό στην Πίζα. Λίγα λεπτά πριν την απογείωση του αεροσκάφους, άντρες της ασφάλειας του αεροδρομίου, ντυμένοι με της αντι-covid στολές τους, μπήκαν στο αεροπλάνο προκειμένου να κατεβάσουν ένα ζευγάρι που κανονικά θα άπρεπε να είναι σε καραντίνα, καθώς ο άνδρας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό ενώ παρουσιάζει και συμπτώματα της νόσου.
Ωστόσο έσπασε την καραντίνα και θέλησε να ταξιδέψει στην Ιταλία. Εντοπίστηκε χάρη στο σύστημα εντοπισμού και ανίχνευσης των κρουσμάτων και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές του αεροδρομίου.
Μετά την σύλληψη τους ο ασθενής επιβάτης και η συνοδός του οδηγήθηκαν σε δωμάτιο καραντίνας του αεροδρομίου μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τους.
Οι θέσεις τους απολυμάνθηκαν και η πτήση αναχώρησε με καθυστέρηση, ωστόσο δημιουργήθηκε μεγάλη αναταραχή και ανησυχία ανάμεσα στους επιβάτες.
Οι αεροπορικές εταιρίες που χτυπήθηκαν ανελέητα από την υγειονομική κρίση κάνουν μεγάλες προσπάθειες να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη των επιβατών. Δυστυχώς επεισόδια με απείθαρχους επιβάτες συμβαίνουν όλο και πιο συχνά, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη πριν αυτή ανακτηθεί…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments