Η Singapore Airlines και η Vistara – ο μόνος αερομεταφορέας πέντε αστέρων της Ινδίας και κοινοπραξία του ομίλου Tata (51%) και της Singapore Airlines (49%) – υπέγραψαν εμπορική συμφωνία για ενίσχυση της συνεργασίας τους σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων.

Η συμφωνία θα επιτρέψει και στις δύο αεροπορικές εταιρείες να πετύχουν περαιτέρω συνέργειες στις πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Ινδίας καθώς και στις σημαντικές τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Το γεγονός αυτό αποκτά μεγάλη βαρύτητα, καθώς η αεροπορική βιομηχανία ανακάμπτει από τον αντίκτυπο της πανδημίας Covid-19 και η διεθνής και εγχώρια συνδεσιμότητα αποκαθίστανται σταδιακά. Η συμφωνία υπόκειται σε έγκριση των αρμόδιων αρχών της Σιγκαπούρης και αποτελεί επέκταση προηγούμενης συμφωνίας που τέθηκε σε ισχύ το 2017.

Η Vistara είναι η αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στο Skytrax και το TripAdvisor και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις “Καλύτερης Αεροπορικής”. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πέντε ετών, η Vistara ανέβασε τα στάνταρντς για την αεροπορική βιομηχανία της Ινδίας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία πτήσης στους ταξιδιώτες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments