Από την 1η Ιουλίου 2023, οι πτήσεις της Singapore Airlines θα προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση Wi-Fi στον αεροπορικό κλάδο, καθώς η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, μεταξύ των οποίων η Premium Economy Class και η Economy Class.
Αυτή η αναβαθμισμένη υπηρεσία Wi-Fi θα είναι διαθέσιμη σε όλο το στόλο των αεροσκαφών και σχεδόν σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων της Singapore Airlines.
Οι επιβάτες όλων των κατηγοριών καμπίνας θα μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους, να εργάζονται στο διαδίκτυο ή να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα ή τις ροές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και από τα 36.000 πόδια στον ουρανό.
Για να χρησιμοποιήσουν αυτή την υπηρεσία, οι ταξιδιώτες που είναι μέλη του KrisFlyer της Singapore Airlines θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους κατά την κράτηση μέσω της online επιλογής «διαχείριση κράτησης» ή στο check-in. Οι επιβάτες που δεν είναι μέλη του KrisFlyer μπορούν επίσης να κάνουν εγγραφή για τη δωρεάν συνδρομή τους είτε online ή κατά την επιβίβασή τους στην πτήση τους με το κινητό τους, μπαίνοντας στο portal ψηφιακού περιεχομένου της εταιρείας.
Οι πελάτες των σουιτών, της Πρώτης Θέσης και της Business Class, καθώς και τα μέλη του PPS Club θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πρόσβαση στο δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi εν πτήσει. Από τον Φεβρουάριο του 2023, τα μέλη του KrisFlyer που ταξιδεύουν στην Premium Economy Class και την Economy Class απολαμβάνουν δωρεάν τρίωρα και δίωρα προγράμματα σερφαρίσματος Wi-Fi αντίστοιχα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments