Η Singapore Airlines ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος Upcycling για τη δημιουργική επανάχρηση και ανακύκλωση εξαρτημάτων και αντικειμένων από παλιά αεροσκάφη της που έχουν αποσυρθεί με στόχο τη στήριξη εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καλλιτεχνών, και ατόμων με αναπηρία.
Τα εξαρτήματα θα ανακυκλωθούν δημιουργικά (Upcycling) και θα επαναχρησιμοποιηθούν από διάφορους φορείς και επιχειρήσεις μόδας με έδρα τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μοναδικά προϊόντα λιανεμπορίου και αντικείμενα τέχνης που θα είναι προς πώληση και θα στηρίξουν εκπαιδευτικά ιδρύματα, καλλιτέχνες, και άτομα με αναπηρία.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα διαγωνισμό που θα οργανώσουν από κοινού η Singapore Airlines με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού της Σιγκαπούρης (Singapore University of Technology and Design – SUTD), που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των φοιτητών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Σιγκαπούρη γύρω από με το design και τη δημιουργική ανακύκλωση. Εξαρτήματα και υλικά αεροσκαφών θα δοθούν επίσης σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα οποία θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως εκπαιδευτικό υλικό για μαθήματα τέχνης και design.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments