Όταν το 2020 ξέσπασε η πανδημία και τα νοσοκομεία γέμισαν από ασθενείς με Covid, πάνω από 900 αεροσυνοδοί της Singapore Airlines ανέλαβαν υπηρεσία σε νοσοκομεία της χώρας ως βοηθητικό προσωπικό στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους εκπαιδευμένους νοσηλευτές των νοσοκομείων της Σιγκαπούρης να επικεντρωθούν σε ασθενείς που απαιτούσαν πιο σύνθετη κλινική φροντίδα.
Το παράδειγμα τους ακολούθησαν αεροσυνοδοί και σε άλλες χώρες βοηθώντας το σύστημα υγείας και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε φτάσει στα όρια του.
Η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο συνέβαλε στο να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες της πανδημίας στη Σιγκαπούρη, αλλά έθεσε και τα θεμέλια για μια προληπτική και συντονισμένη προσέγγιση σε μελλοντικές κρίσεις.
Για το λόγο αυτό το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης, και ο Όμιλος της Singapore Airlines, υπέγραψαν αυτή τη βδομάδα Μνημόνιο Συνεργασίας για να διασφαλίσουν μια ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση σε πιθανές μελλοντικές εθνικές κρίσεις σε καιρό ειρήνης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments