Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο το νέο lounge της Aegean στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αυτό αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Δημήτρης Γερογιάννης μιλώντας στο φόρουμ που αυτές τις μέρες διοργανώνει η Helexpo-ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
Το νέο lounge στο οποίο θα αναμένουν την πτήση τους σε συνθήκες άνεσης και πολυτέλειας όσοι ταξιδεύουν με εισιτήριο business class ή έχουν τις ανάλογες κάρτες μιλίων, θα είναι υπερδιπλάσιο από το προηγούμενο καθώς θα ξεπερνά τα 500 τετραγωνικά μέτρα. Επίσης θα έχει αναβαθμισμένη αισθητική και αναβαθμισμένες παροχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται έναν όροφο κάτω από την μεγάλη αίθουσα αναχωρήσεων και θα έχει απευθείας πρόσβαση στην πίστα. Αυτό σημαίνει πως οι επιβάτες που αναχωρούν με πτήσεις εσωτερικού ή πτήσεις με προορισμό χώρες της ζώνης Σέγκεν θα φεύγουν απευθείας από εκεί για το αεροσκάφος και όχι από την πύλη επιβίβασης κάθε πτήσης.
Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι η δεύτερη μεγαλύτερη βάση της Aegean μετά της Αθήνας. Το φετινό καλοκαίρι πετούσε σε 29 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού ενώ όπως είπε ο κ. Γερογιάννης για την επόμενη θερινή περίοδο προγραμματίζεται επέκταση του δικτύου σε νέους προορισμούς του εξωτερικού.
Στο νέο τέρμιναλ του αεροδρομίου «Μακεδονία» θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα lounge. Εκτός από αυτό της Aegean, υπάρχει ένα της Skyserv που λειτουργεί ήδη, ένα της Goldair που ετοιμάζεται και ένα εταιρείας που διαχειρίζεται lounge . Τα τρία τελευταία βρίσκονται έναν όροφο πάνω από την αίθουσα αναχωρήσεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments