Ορόσημο αποτέλεσε για την Scoot η πρώτη πτήση της εταιρείας προς την Αθήνα, σήμερα το πρωί. Η Scoot είναι ο μοναδικός αερομεταφορέας που συνδέει απευθείας τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πτήση είναι η πρώτη της εταιρείας σε ευρωπαϊκό προορισμό και η ‘παρθενική’ πτήση μεγάλης απόστασης της Scoot.

Με το ολοκαίνουργιο Boeing 787 Dreamliner, η πτήση διάρκειας 11.5 ωρών ξεκινά από τη Σιγκαπούρη κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. Το αεροσκάφος που εκτελεί την πτήση ‘βαπτίσθηκε’ με ονομασία που παραπέμπει συμβολικά στον προορισμό-ορόσημο για την Scoot: το όνομα Mous-Scoot-Ka – που θυμίζει τον «μουσακά» – παραπέμπει στο διάσημο ελληνικό πιάτο. Κατά τη διάρκεια της πρώτης πτήσης, οι επιβάτες πήραν μια γεύση από το… “Scootitude”, με παιχνίδια και βραβεία.

Το Mous-Scoot-Ka Boeing 787 Dreamliner προσγειώθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 8.45 π.μ. σήμερα Τρίτη και είχε θερμή υποδοχή με την «υδάτινη αψίδα» και ένα ελληνικό «Μουσακά πάρτι», το οποίο κατενθουσίασε τους επιβάτες της Scoot.

Θέλοντας να εξασφαλίσει ότι στη διάρκεια της μεγάλης πτήσης οι επιβάτες θα ικανοποιούνται και στο φαγητό, η Scoot εισήγαγε ένα σύνολο γευμάτων που διατίθεται προς αγορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Περιλαμβάνει 2 combos – ένα deluxe meal με 2 συνοδευτικά πιάτα και ένα ρόφημα, και ένα πιο ελαφρύ γεύμα με 2 σνακ και ένα ποτό. Σε συνάρτηση με τον προορισμό, παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα όπως ελληνική σαλάτα και μουσακάς έχουν συμπεριληφθεί στο Scoot Café menu στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Κάθε πακέτο γεύματος μπορεί να προ-παραγγελθεί έως και 72 ώρες πριν από την πτήση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments