Η Saudi Arabian Airlines (SAUDIA), ο εθνικός αερομεταφορέας της Σαουδικής Αραβίας, συνεχίζει να πραγματοποιεί απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις όλο τον χρόνο, μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Αθήνας, από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Khalid του Ριάντ και το Διεθνές Αεροδρόμιο King Abdulaziz της Τζέντα. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφη Airbus A-320, 110 θέσεων (20 Business και 90 Guest class). Η Αθήνα είναι ένας από τους πιο πρόσφατους προορισμούς στο διεθνές δίκτυο πτήσεων της SAUDIA, το οποίο εκτείνεται σε τέσσερις ηπείρους σε όλο τον κόσμο.
Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Αθήνα, στα μέσα του 2019, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 350 δρομολόγια μετ’ επιστροφής και έχουν μεταφερθεί περισσότεροι από 22.300 επιβάτες.
Επίσης η εταιρεία προσφέρει στο κοινό περισσότερες από 350 επιλογές για την Αθήνα, μέσω του προγράμματος «SAUDIA Holidays», το οποίο παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα πτήσεων και ξενοδοχείων, μαζί με επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων και οργανωμένων περιηγήσεων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος βοηθά τους επισκέπτες να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έτοιμα πακέτα διακοπών και σε πακέτα προσαρμοσμένα σε μεμονωμένες απαιτήσεις.
Ειδικές προσφορές είναι διαθέσιμες στο https://www.saudia.com/ και σε εφαρμογή για κινητό. Μια μεγάλη ποικιλία πακέτων πτήσεων και ξενοδοχείων, είναι επίσης διαθέσιμη, στη διεύθυνση https://holidaysbysaudia.com/en.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments