Η Ryanair, ξεκίνησε σήμερα ένα νέο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία συνδέει από σήμερα την Θεσσαλονίκη με το Βερολίνο (Σόνενφλεντ).
Το νέο δρομολόγιο της Ryanair που είναι καθημερινό, είναι το 11ο στο χειμερινό πρόγραμμα της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Στους επιβάτες της πρώτης πτήσης που έφτασαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 11, η Ryanair ετοίμασε υποδοχή καθώς τους καλωσόρισε κερνώντας τους τσουρέκι απο γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης. Επίσης κόπηκε η συνήθης τούρτα.
Όπως μας δήλωσε η Διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, Chiara Ravara, ¨Το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει 11 προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη ενώ προς το τέλος αυτoύ του μήνα, θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα της επόμενης θερινής περιόδου.
Για να γιορτάσουμε την έναρξη λειτουργίας της νέας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου, απελευθερώνουμε θέσεις με ναύλους από 16.99€ για ταξίδια τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (4 Σεπτεμβρίου)”.

 

 

 

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments