Η μεγάλη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair τα θέλει όλα και δεν το κρύβει. Όπως τα ίδια της τα στελέχη δηλώνουν, θέλει να γίνει η «Amazon των αεροπορικών ταξιδιών”. Πρόσφατα,  έκανε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Από  1η Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα της Ryanair μπορεί κανείς να αγοράσει όχι μόνο αεροπορικά εισιτήρια, να νοικιάσει αυτοκίνητο ή να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο, αλλά όλα αυτά μαζί. Δηλαδή ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο.
Σε συνεργασία με τον tour operator Logitravel, που εδρεύει στην Ισπανία και τον πάροχο καταλυμάτων World2Meet η ιρλανδική εταιρεία δημιούργησε την Ryanair Holidays, που πουλά ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα και μάλιστα με πλήρη ασφάλιση.
Η υπηρεσία διατίθεται προς το παρόν μόνο στην έδρα της την Ιρλανδία και τις δυο μεγαλύτερες αγορές εξερχόμενου τουρισμού, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.
Τα πακέτα αφορούν διακοπές αλλά και citybreaks σε ευρωπαϊκές πόλεις, εκεί που πετούν τα αεροπλάνα της Ryanair. Ανάλογα με το τι θέλει ο ενδιαφερόμενος, περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών και ταξιδιωτική ασφάλιση.
Το παράδειγμα της αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar