Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ρεκόρ κρατήσεων από Αμερικανούς πελάτες, μέσω της εξατομικευμένης ιστοσελίδας της για πελάτες από τις Ηνωμένες πολιτείες. Αν και η Ryanair, δεν πετά σε αεροδρόμια των ΗΠΑ, διακίνησε πάνω από 1 εκατομμύριο Αμερικανούς πελάτες στην Ευρώπη κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρουσιάζοντας 50% αύξηση σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2015.
Συγκεκριμένα, η εξατομικευμένη ιστοσελίδα της Ryanair για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πραγματοποιούν πληρωμές σε δολάρια, σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς ολοένα και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair για σύντομα ταξίδια ανάμεσα σε Ευρωπαϊκές χώρες.
Το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών από την Αμερική που πετάξανε με την Ryanair, προήλθε από κάτοικους της Καλιφόρνια, της Νέας Υόρκης, της Φλόριντα, του Ιλινόι και του Τέξας, ενώ τα δημοφιλέστερα δρομολόγια για τους Αμερικανούς ήτανε τα ακόλουθα: Δουβλίνο-Εδιμβούργο, Αθήνα-Σαντορίνη, Βαρκελώνη-Ρώμη, Φρανκφούρτη Χαν-Λονδίνο Στάνστεντ και Δουβλίνο-Άμστερνταμ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments