Η Ryanair, κάνει πράξη αυτό που ανακοίνωσε εδώ και καιρό, δηλαδή τη διασύνδεση κάποιων πτήσεων της. Έτσι θα μπορούν οι επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους χρησιμοποιώντας δυο πτήσεις χωρίς ωστόσο να κάνουν δυο φορές τσεκ ιν και να πληρώνουν δυο ξεχωριστά εισιτήρια.

Σήμερα, ανακοίνωσε την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρώμης, προσφέροντας στους επιβάτες την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενες πτήσεις της Ryanair για πρώτη φορά.

Από σήμερα, οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να:

Αναζητούν συνδεόμενες πτήσεις μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο στο Ryanair.com.

Πραγματοποιούν κρατήσεις για συνδεόμενες πτήσεις σε 10 δρομολόγια από/προς το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο (με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν).

Συνδέονται μέσω Ρώμης προς/ από τους παρακάτω προορισμούς: Αλικάντε, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Κατάνια, Κόμιζο, Μάλτα, Μπάρι και Παλέρμο.

Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.

Προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Λαμβάνουν έναν αριθμό κράτησης και για τις δύο κρατήσεις πτήσεων.

 

Η επιτυχία της νέας υπηρεσίας συνδεόμενων πτήσεων στο Φιουμιτσίνο θα σηματοδοτήσει την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων σε όλο το δίκτυο της Ryanair.

Ο David O’Brien (φώτο), Chief Commercial Officer της Ryanair, δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε την υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρώμης, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενε πτήσεις με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη. Ξεκινώντας από την Ρώμη με 10 δρομολόγια, οι πελάτες μας θα μπορούν να συνδέονται στην επόμενη πτήση τους χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να τσεκάρουν τις αποσκευές τους έως τον τελικό τους προορισμό. Κατόπιν επιτυχίας αυτής της αρχικής προσπάθειας στο Φιουμιτσίνο, η υπηρεσία θα επεκταθεί προς όλο το δίκτυο δρομολογίων μας. Παράλληλα, συνεχίζουμε τις συνομιλίες μας με την Aer Lingus και την Norwegian- καθώς και με άλλους πιθανούς συνεργάτες- με την προοπτική έναρξης πτήσεων μέσω τρίτων αεροπορικών εταιριών αργότερα μέσα στο έτος. ”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments