Η Ryanair, παρουσίασε σήμερα Πέμπτη το 4ο έτος του προγράμματος της “Always Getting Better” (AGB), το οποίο συμπεριλαμβάνει νέες υπηρεσίες και ψηφιακές αναβαθμίσεις.

Σημαντικότερη από αυτές είναι η διασύνδεση των πτήσεων της. Αυτό σημαίνει πως ο επιβάτης με ένα τσεκ ιν και μια παράδοση αποσκευών θα μπορεί να ταξιδεύει με δυο ή περισσότερες πτήσεις της Ryanair για να φτάσει στον προορισμό του χωρίς να χρειάζεται να κάνει ξεχωριστό τσεκ ιν για κάθε πτήση και ξεχωριστή παράδοση και παραλαβή αποσκευών. Αργότερα οι πτήσεις της εταιρείας θα συνδεθούν με πτήσεις άλλων εταιρειών πχ διηπειρωτικών πτήσεων.

Συνοπτικά οι παρακάτω νέες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες κατά την διάρκεια του έτους:

Συνδεδεμένες πτήσεις– στο δίκτυο της Ryanair και έπειτα με άλλες αεροπορικές εταιρίες

Ακόμα χαμηλότερους ναύλους

Νέες βάσεις (Φρανκφούρτη και Νάπολη) καθώς και βελτιωμένα ωράρια πτήσεων

“My Ryanair” Phase 2- αναβαθμισμένο προφίλ με προσφορές και επιβραβεύσεις για τους χρήστες

Τις βελτιωμένες υπηρεσίες “Plus”- Regular, Plus, Flexi-Plus και Family Plus 

Ryanair Holidays σε όλες τις αγορές –  ξενοδοχεία 3,4,5 αστέρων 

Ryanair Rooms – περισσότεροι συνεργάτες και επιλογές κράτησης διαμονής

Amazon του Ταξιδιού – Νέα επιλογή αναζήτησης      

Into the Blue – ταξιδιωτικός οδηγός στο Ryanair app σε 5 γλώσσες

Κράτηση Express– αποθήκευση ταξιδιωτικών προτιμήσεων για ταχύτερες κρατήσεις (3 κλικ)

Αυτόματο check-in – και για τις δύο πτήσεις κατόπιν κράτησης θέσης επιστροφής

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair (φώτο) δήλωσε στο Λονδίνο:

“Η επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better” τα τελευταία τρία χρόνια είναι εμφανής στις αυξημένες πληρότητες καθώς και στο ρεκόρ επιβατικής κίνησης, με πάνω από 50% αύξηση. Μέσα σε ένα χρόνο, η Ryanair έγινε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, διακινώντας πάνω από 120 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ το Ryanair.com έγινε η μεγαλύτερη σε επισκέψεις ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως. Είμαστε πλέον στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε σήμερα το 4ο έτος του AGB, το οποίο θα συμπεριλάβει μία σειρά νέων υπηρεσιών και αναβαθμίσεων.

Την στιγμή που διευρύνουμε το δίκτυο μας, οι πελάτες μας θα έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για συνδεδεμένες πτήσεις στο Ryanair.com, ενώ θα ακολουθήσει αντίστοιχη συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρίες μέσα στο έτος. Ενώ εξακολουθούμε να καινοτομούμε, διατηρούμε τις εταιρικές μας αξίες, προσφέροντας πάντα τους χαμηλότερους ναύλους, το ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων και την μεγαλύτερη ακρίβεια σε αφίξεις πτήσεων.”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments