Η Qatar Airways παρουσιάζει την καμπάνια “Travel together, save together”, προσφέροντας έκπτωση ως 30% στους διαθέσιμους ναύλους για εισιτήρια Πρώτης, Διακεκριμένης και Οικονομικής θέσης της αεροπορικής εταιρείας.
Οι ταξιδιώτες που πετούν μαζί σε ομάδες τριών μέχρι εννέα ατόμων μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά από προσφορές σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 5 Δεκεμβρίου για ταξίδια μέχρι τις 15 Ιουνίου 2017. Η Qatar Airways δίνει επίσης και τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να κερδίσουν διπλά Qmiles με την αγορά των εισιτηρίων τους. Οι ταξιδιώτες που θα πραγματοποιήσουν κράτηση online θα λάβουν επίσης κουπόνια για έκπτωση έως και 25% για ψώνια στα καταστήματα Duty Free στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ.

Για να ενισχύσει την ιδέα των κοινών ταξιδιών, η Qatar Airways ξεκινά επίσης έναν διαγωνισμό στα social media αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας στους νικητές και έως και σε 4 φίλους τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν μετ’επιστροφής σε οποιονδήποτε προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.
Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα τρέξει έως και τις 05 Δεκεμβρίου στο Facebook, ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανεβάσουν μια ομαδική φωτογραφία χρησιμοποιώντας το hashtag #QRTravelTogether και να περιγράψουν γιατί η ομάδα των φίλων ή των συγγενών θα πρέπει να κερδίσουν τα εισιτήρια.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments