Πριν εκλεγούν ορκίζονται πως θα δουλέψουν σκληρά για τον λαό και την ευημερία του. Όταν εκλεγούν ξεχνούν υποσχέσεις και προγράμματα και ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους καλοπέραση. Αναφερόμαστε σε πολιτικούς και πολιτικάντηδες κάθε επιπέδου και βαθμίδας, φαινόμενο που συναντάμε παντού στον κόσμο χωρίς η χώρα μας να αποτελεί εξαίρεση.
Ωστόσο ο πρώην Πρόεδρος του Μεξικού το παράκανε. Μεταξύ άλλων αγόρασε ένα αεροπλάνο που θα ζήλευαν και οι Άραβες μεγιστάνες. Πρόκειται για ένα Boeing 787 Dreamliner, αεροσκάφος τέταρτης γενιάς, διαμορφωμένο να παρέχει απίστευτη άνεση και πολυτέλεια. Μέσα μπορεί κανείς να δει από πολυτελείς κρεβατοκάμαρες μέχρι εντυπωτικά σαλόνια και γυμναστήριο αν και ο Πρόεδρος δεν φημίζονταν για την αγάπη του στην άθληση. Την ίδια ώρα μεγάλο μέρος των μεξικανών βρίσκεται στα όρια της φτώχειας με την εγκληματικότητα να έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα.
Ο νέος Πρόεδρος του Μεξικού Andrés Manuel López Obrador, όταν εξελέγη το 2018, προσπάθησε να πουλήσει το αεροσκάφος αλλά δεν το αγοράζει κανείς. Έτσι ανέθεσε την πώληση του σε εξειδικευμένη εταιρεία που αυτή την εποχή προσπαθεί να πουλήσει και το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι. Ο Αμπράμοβιτς πουλάει το αεροσκάφος καθώς αγόρασε καινούργιο, ένα Boeing 787 Dreamliner, σαν αυτό που προσπαθεί να πουλήσει η κυβέρνηση του Μεξικού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments