Καθώς η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία βρίσκεται επί της ουσίας σε παύση, και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επανέλθει σε αξιόλογα επίπεδα, πολλοί πρώην πλέον εργαζόμενοι στο χώρο αυτό αναζητούν μια νέα δουλειά.
Αφήνουν καριέρες που αγάπησαν και έχτισαν με πολύ κόπο, και αναζητούν κάτι άλλο που θα τους δέσει τα προς το ζην, με την ελπίδα πως κάποτε θα επιστρέψουν .
Γράψαμε πριν μερικές μέρες για τον κυβερνήτη ενός Airbus A-380 στην Αυστραλία που τώρα εργάζεται ως οδηγός αστικού λεωφορείου στο Σίδνεϋ, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι η μοναδική.
Στη Μαλαισία ένας 44χρονος πιλότος που έχασε πρόσφατα τη δουλειά του άνοιξε υπαίθριο εστιατόριο (street food). Μάλιστα το ονόμασε Captain Corner και σερβίρει φορώντας τη στολή του πιλότου.
Στη Σιγκαπούρη τρεις αεροσυνοδοί της Singapore Airlines που απολύθηκαν λόγω της πανδημίας άνοιξαν εστιατόριο με το όνομα Kevin Khoo.
Οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι μοναδικές καθώς στην αεροπορική βιομηχανία εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχασαν τη δουλειά τους σε όλο τον κόσμο, ενώ στην καλύτερη περίπτωση οι αεροπορικές μετακινήσεις θα επανέλθουν στην πρότερη περίοδο μετά το 2024.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments