Παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί μεταξύ Σερβίας και ΗΠΑ ως αποτέλεσμα της πανδημίας, η Air Serbia υποστηρίζει πως έχει μεγάλη ζήτηση στο δρομολόγιο Βελιγράδι-Νέα Υόρκη (JFK) έχει μεγάλη ζήτηση στο δρομολόγιο Βελιγράδι-Νέα Υόρκη (JFK)στο οποίο πετά κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Έτσι ανακοίνωσε αύξηση των πτήσεων και από 22 Μάρτιου προσθέτει στο πρόγραμμα της μια 3η πτήση την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, από 28 Μαΐου προσθέτει 4η εβδομαδιαία πτήση και από τα μέσα Ιουνίου και μία 5η.
Η Air Serbia ξεκίνησε το συγκεκριμένο δρομολόγιο πριν πέντε χρόνια και έκτοτε πετά ανελλιπώς πλην μερικών μηνών πέρσι όταν έκλεισε το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου λόγω lockdown.
Το Βελιγράδι – Νέα Υόρκη είναι αρκετά δημοφιλές και ανάμεσα στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό λόγω των χαμηλών τιμών και των βολικών ανταποκρίσεων.
Θυμίζουμε πως η Air Serbia συνδέει το Βελιγράδι με την Αθήνα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Από 1η Απριλίου βάζει και κάθε Κυριακή και από 1η Ιουνίου και κάθε Σάββατο.
Το Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι που διακόπηκε λόγω της πανδημίας ξεκινά και πάλι από 12 Απριλίου κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments