Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, δηλαδή η Lufthansa, η Swiss, η Austrian, η Eurowings και η Brussels Airlines, περιορίζουν τις εξαιρέσεις για την υποχρέωση χρήσης μάσκας στις πτήσεις τους. Από την 1η Σεπτεμβρίου, εξαίρεση από την υποχρέωση χρήσης μάσκας εν πτήσει για ιατρικούς λόγους θα επιτρέπεται μόνο σε επιβάτες που προσκομίζουν ιατρικό πιστοποιητικό, στο ειδικό έντυπο που θα παρέχει η εκάστοτε αεροπορική εταιρεία.
Οι επιβάτες μπορούν να κατεβάσουν το έγγραφο από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον, οι επιβάτες που δεν μπορούν να φορέσουν μάσκα κατά τη διάρκεια της πτήσης, πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού, που έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη πτήση. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια στους επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί τους.
Από σήμερα, οι επιβάτες θα ενημερωθούν αναλυτικά για τον νέο κανονισμό, μέσω των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών και των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και μέσω e-mail και SMS, ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες εγκαίρως.
Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa ήταν από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως που υιοθέτησαν, από τις αρχές Μαΐου, την πολιτική υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στις πτήσεις τους. Οι εξαιρέσεις ήταν μέχρι πρότινος δυνατές μόνο σε επιβάτες που προσκόμιζαν ιατρικό πιστοποιητικό. Οι νέοι κανόνες για την υποχρεωτική χρήση μάσκας εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία για όλους τους επιβάτες.
Για να κατεβάστε το έντυπο ιατρικού πιστοποιητικού για την εξαίρεση από την υποχρέωση χρήσης μάσκας επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://www.lufthansa.com/content/dam/lh/documents/book-and-manage/travel-information/we-care/faq-mouth-nose-cover/?fbclid=IwAR30M-NUdoSX4uDwa5WkhhovHSTj8aUkIzQMD3mBWZqkR1sQl9RsKxsRPoE
 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments