Αυξάνονται συνεχώς τα νέα δρομολόγια και οι συνδέσεις στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Σήμερα η Air Arabia, η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε το νέο της δρομολόγιο που θα ενώσει τη Σάρτζα με την Αθήνα.
Η Σάρτζα είναι ένα από τα εφτά εμιράτα που απαρτίζουν το κράτος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η πόλη της Σάρτζα είναι δίπλα σε αυτήν του Ντουμπάι. Γι΄αυτό και αυτό το δρομολόγιο είναι πολύ βολικό σε όσους θέλουν να επισκεφτούν το Ντουμπάι.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Ώρα αναχώρησης από τη Αθήνα στις 13:55 και από τη Σάρτζα στις 9πμ.
Η Air Arabia διαθέτει στόλο αεροσκαφών τύπου Airbus A320 και A321 neo. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με το «SkyTime», μια δωρεάν υπηρεσία streaming κατά την πτήση, που επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγίας απευθείας στις συσκευές τους.
Oι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση από το site της Air Arabia, ή με κλήση στο call center, ή μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments