Γράφει ο Akis Dimarco

Δυναμικά μπαίνει στο καλοκαίρι του 2017 η Astra Airlines, με ενισχυμένες συνδέσεις της νησιωτικής Ελλάδας με την Θεσσαλονίκη και πτήσεις για Μόναχο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας:
Ξεκινάει απευθείας πτήσεις για Πάρο, 2 φορές την εβδομάδα από Ιούνιο, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ την υψηλή σεζόν αυξάνει τις πτήσεις σε 4 την εβδομάδα πετώντας και Πέμπτη, Παρασκευή. Μάλιστα τα Σάββατο θα χρησιμοποιεί και τζετ αεροσκάφη των 112 θέσεων.
Βελτιώνει τα ωράρια συνδέσεων για Λήμνο και Ικαρία, με αναχώρηση για Λήμνο στις 13:00 και επιστροφή στις 16:40, καθημερινά εκτός Τρίτη, ενώ την υψηλή σεζόν θα πετάει με δύο έξτρα απευθείας πτήσεις για Ικαρία κάθε Τρίτη και Σάββατο με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 17:30 και από Ικαρία στην επιστροφή στις 19:15.
Καθημερινή πτήση για Μυτιλήνη
-3 πτήσεις την εβδομάδα για Σάμο (2 από Οκτώβριο)
-Αεροσκάφος τζετ των 112 θέσεων στις πτήσεις για Χίο 4 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή.
-Σύνδεση με Κω 4 φορές την εβδομάδα την υψηλή σεζόν (3 την υπόλοιπη περίοδο) και πτήσεις με τζετ αεροσκάφος 112 θέσεων Παρασκευή και Κυριακή.
– 5 πτήσεις την εβδομάδα για Μήλο, Σύρο, Σαντορίνη και καθημερινή για Μύκονο την υψηλή σεζόν, την υπόλοιπη περίοδο 3 για Μήλο, Σύρο και 4 για Μύκονο, Σαντορίνη μέχρι αρχές Οκτώβρη.
Στο μεταξύ, μετά την Eurowings και την Ellinair και η Astra Airlines μπαίνει στην…ουρά για πτήσεις προς Μόναχο. Βέβαια οι νέες πτήσεις της φέρουν πιο πολύ σε τσάρτερ στυλ, καθότι θα εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από 16 Απριλίου και κάθε Κυριακή θα συνδέει απευθείας την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο με το Μόναχο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας η πτήση από Θεσσαλονίκη θα αναχωρεί στις 14:10 με άφιξη στο Μόναχο στις 15:20 τοπική ώρα. Από Μόναχο θα αναχωρεί στις 10:15 με άφιξη στο «Μακεδονία» στις 13:15. Από Ηράκλειο αντίστοιχα θα αναχωρεί στις 07:35π.μ. και επιστροφή από Μόναχο στις 16:20. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Α-320 των 180 θέσεων. Όλες οι πτήσεις της Astra είναι ήδη ανοιχτές προς κράτηση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments