Γράφει ο Akis Dimarco

Η τουρκική τσάρτερ εταιρεία Corendon, η οποία με τις δύο ευρωπαϊκές θυγατρικές της, την Corendon Dutch Airlines και Corendon Airlines Europe δραστηριοποιείται στους ευρωπαϊκούς αιθέρες και μεταφέρει εκατομμύρια τουρίστες κάθε καλοκαίρι σε Τουρκία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Αίγυπτο και Ισραήλ, επεκτείνει και άλλο το πτητικό της έργο στην Ελλάδα.
Η εταιρεία θα ανοίξει δύο νέες βάσεις το 2021, μία στο Ντύσσελντορφ και μία στη Βασιλεία της Ελβετίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας, η Corendon θα πετάει από Ντύσσελντορφ προς Ηράκλειο και Κέρκυρα δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο για Ηράκλειο, Πέμπτη και Κυριακή για Κέρκυρα. Επίσης θα πετάει από Βασιλεία καθημερινά εκτός Κυριακής για Ηράκλειο, 3 φορές την εβδομάδα προς Ρόδο και Κέρκυρα και 2 φορές την εβδομάδα προς Κω.
Παράλληλα θα εγκαινιάσει και πτήσεις από Λονδίνο-Gatwick και Βαρσοβία προς Ηράκλειο και Ρόδο και από Κατοβίτσε προς Ρόδο.
Η Corendon Airlines δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πετώντας ήδη από Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία, Aυστρία, προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω. Μέχρι πέρσι πετούσε και από Ισραήλ προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης. Ο στόλος της αποτελείται αποκλειστικά από 737-800 των 189 θέσεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments