Γράφει ο Akis Dimarco

Την 15η βάση της στην Ιταλία ανοίγει η Ryanair, στην πόλη του Τρεβίζο, μόλις 31λχμ. από την Βενετία. Το Τρεβίζο έχει το δικό του αεροδρόμιο, το οποίο χρησιμοποιείται από τις εταιρείες χαμηλού κόστους εναλλακτικά του διεθνούς αεροδρομίου της Βενετίας, Marco Polo, καθότι φθηνότερο και γρηγορότερο στην εξυπηρέτηση. Η Ryanair θα σταθμεύσει 2 αεροσκάφη Boeing 737 στο Τρεβίζο, από το οποίο θα ανοίξει 18 νέες γραμμές, σε σύνολο των 45 που θα εξυπηρετεί. Μεταξύ των νέων δρομολογίων, περιλαμβάνονται απευθείας συνδέσεις με Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κω, Ρόδο και Πάφο!
Το πτητικό πρόγραμμα των νέων δρομολογίων από Βενετία-Τρεβίζο προβλέπει τα εξής:
-Θεσσαλονίκη: από 30 Μαρτίου 2021, κάθε Τρίτη και Σάββατο
-Χανιά: από 4 Ιουνίου 2021, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
-Ρόδος: από 2 Ιουνίου 2021, κάθε Τετάρτη και Κυριακή
-Κως: από 31 Μαρτίου 2021, κάθε Τετάρτη και Κυριακή
-Πάφος: από 28 Μαρτίου 2021, κάθε Τετάρτη και Κυριακή
Aπό το αεροδρόμιο του Τρεβίζο μπορούν οι επιβάτες να μεταβούν με λεωφορείο απευθείας στην Βενετία, σε μόλις 40’, ή στο σιδηροδρομικό σταθμό του Τρεβίζο και από εκεί με τρένο στην υπόλοιπη Β. Ιταλία. Επίσης, υπάρχουν και γραμμές πούλμαν που σε μεταφέρουν απευθείας στην Τεργέστη και εν συνεχεία στην Λιουμπλιάνα. Εξίσου πανέμορφη είναι και η ίδια μικρή κουκλίστικη πόλη του Τρεβίζο, όπου μπορεί κανείς να μείνει για να αποφύγει τις εξωφρενικές τιμές των ξενοδοχείων της Βενετίας, ιδιαίτερα τις περιόδους υψηλής ζήτησης.
Με το νέο αυτό δρομολόγιο, η Ryanair θα συνδέει την Θεσσαλονίκη με 5 πόλεις της Ιταλίας: Ρώμη, Μιλάνο-Μπέργκαμο, Μπολώνια, Νάπολη και Βενετία-Τρεβίζο. Η Easyjet συνδέει επίσης, κάθε καλοκαίρι, την Θεσσαλονίκη με την Βενετία, από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης.

.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments