Αυτή τη φορά η Aegean σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μαζί στο ταξίδι σας και τον άνθρωπό σας. Αν χρησιμοποιήσετε στην κράτηση σας τον εκπτωτικό κωδικό “ONEPLUSONE”, ο travel buddy σας θα ταξιδέψει… δωρεάν!
Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις μετ’ επιστροφής σε όλο μας το δίκτυο, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 01/11/2022-30/11/2022.
Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου

Όροι & προϋποθέσεις…

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και εσωτερικού. Ισχύει για πτήσεις μετ’ επιστροφής, που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις κοινού κωδικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 05/10/22 έως και 19/10/2022, μέσω του aegeanair.com, olympicair.com και του AEGEAN app, για πτήσεις από 01/11/2022 έως και 30/11/2022 και μόνο όταν όλες οι πτήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση είναι εντός των παραπάνω ημερομηνιών. Η χρήση της προσφοράς θα πραγματοποιείται όταν ο κωδικός ONEPLUSONE εισαχθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση και ισχύει μόνο σε περίπτωση που υπάρχουν 2 επιβάτες σε αυτή. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιβατών είναι ένας ή περισσότεροι από δυο, ο εκπτωτικός κωδικός δεν θα ισχύει. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και είναι συνδεδεμένος με το email του παραλήπτη αυτής της προσφοράς. Η έκπτωση της προσφοράς δεν αφορά στους φόρους. Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€). Σε περίπτωση ακύρωσης των εισιτηρίων, εφαρμόζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανάλογα με την κατηγορία ναύλου. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy και Business class και λήγει στις 19/10/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments