Μεγάλη μέρα η αυριανή για την  Aegean,  μια ακόμη μέρα σταθμός στην 20χρονη πορεία της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας. Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην τεχνική βάση της εταιρείας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η  Aegean  θα παρουσιάσει επίσημα το πρώτο από τα 46 (κατ’ ελάχιστο) καινούργια αεροσκάφη που αγόρασε από την  Airbus και θα παραλάβει σταδιακά στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η φαντασμαγορική εκδήλωση θα γίνει παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και εκπροσώπων της πολιτικής, του επιχειρείν και του τουρισμού.

Για την ανανέωση του στόλου της που θα την κάνει ακόμη πιο σύγχρονη, πιο αναγνωστική, και πιο ανθεκτική σε ένα αεροπορικό  περιβάλλον αδυσώπητου ανταγωνισμού, η  Aegean επενδύει 6 δις ευρώ (τιμές τιμοκαταλόγου), την μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ από ελληνική ιδιωτική εταιρεία. Τα νέα αεροσκάφη είναι της οικογένειας  A-320neo, αεροσκάφη τέταρτης γενιάς, κατασκευασμένα απ’ ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αεροπορική τεχνολογία. Προσφέρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους επιβάτες κατά το ταξίδι τους, καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα, παράγουν λιγότερη ρύπανση και θόρυβο και έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια πτήσης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το πρώτο αεροσκάφος που ήδη παρέλαβε  η Aegean  θα ενταχθεί  στο πτητική πρόγραμμα της εταιρείας τις προσεχείς μέρες, ενώ μέχρι τον Ιούλιο θα παραλάβει και θα εντάξει στο πρόγραμμα της άλλα πέντε.

Η αυριανή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 3.30μμ και μπορείτε  να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ:

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments