Η αεροπορική εταιρεία Εllinair, μέλος του Ομίλου Μουζενίδη, ανακοίνωσε την έναρξη νέων δρομολογίων από την Καβάλα προς τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.
Τα δρομολόγια θα είναι εποχικά και θα πραγματοποιηθούν από 26 Μαΐου έως 9 Οκτωβρίου. Πιο αναλυτικά: οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας για τη Μόσχα (Vnukovo International Airport) θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή ενώ οι πτήσεις για την Αγία Πετρούπολη (Pulkovo Airport) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους Ρώσους που επισκέπτονται την Ελλάδα, προτείνοντας προορισμούς λιγότερο γνωστούς στο εξωτερικό, εξίσου όμως ενδιαφέροντες, όπως η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που διαθέτουν περιοχές με ιστορικά και θρησκευτικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, υπέροχες παραλίες όπως αυτές της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης και δυο πανέμορφα νησιά: τη Σαμοθράκη και τη Θάσο.
Ακολουθώντας τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου, η θέση της Καβάλας, των Φιλίππων και της Σαμοθράκης είναι εξέχουσα καθώς αποτέλεσαν τους πρώτους σταθμούς του Απόστολου των Εθνών στην Ευρώπη. Στους Φιλίππους μάλιστα βαπτίστηκε η πρώτη Ευρωπαία χριστιανή. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την επιλογή της Καβάλας, δεδομένου ότι ο Όμιλος Μουζενίδη φέρνει κάθε χρόνο στην Ελλάδα χιλιάδες προσκυνητές από τη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες, που θέλουν να γνωρίσουν περιοχές με ιδιαίτερο θρησκευτικό ενδιαφέρον.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments