Η αεροπορική εταιρία Germania για το 2018, πέραν των απευθείας δρομολογίων για την Αθήνα, και των πτήσεων για Σάμο, Ρόδο, Κρήτη και Κω, ανακοίνωσε και νέα δρομολόγια από Γερμανία για Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Από την Αθήνα, προσφέρονται επίσης πτήσεις σε επιλεγμένα Ελληνικά νησιά, μέσω της εμπορικής συμφωνίας που ισχύει με την Sky Express.

Ακόμη, η Germania ενισχύει τα δρομολόγια της από το Dusseldorf για διάφορους τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2018. Οι νέοι προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κάρπαθος, η Κως, η Λέσβος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος. Επιπλέον για την Σάμο οι συχνότητες θα αυξηθούν σε 2 πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Εκτός από την Ελλάδα, σημαντική αύξηση παρουσιάζει και το πτητικό πρόγραμμα της Germania για το 2018 για τους Κανάριους Νήσους και την Πορτογαλία. Στους μεν Κανάριους Νήσους πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma και Tenerife. Στην Πορτογαλία πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Faro (Atlantic coast) και Ponta Delgada (Azores).

Επίσης, η Germania συνεχίζει τις πτήσεις της από Γερμανία προς Κύπρο με 2 συχνότητες την εβδομάδα για την Πάφο.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments