Η Lufthansa προσφέρει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων σε περισσότερες από 180 χώρες με χαμηλές χρεώσεις και πλήρη έλεγχο του κόστους από τον χρήστη.
Είναι μια διαχρονική απαίτηση των επιβατών που ταξιδεύουν συχνά. Η προπληρωμένη κάρτα SIM είναι μια προσιτή λύση τόσο για τους ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και επιθυμούν να πραγματοποιούν διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις ή να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου ανά πάσα στιγμή έχοντας πλήρη έλεγχο του κόστους.
Το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας Lufthansa Mobile Prepaid Card είναι 29 € και σε αυτό περιλαμβάνεται πίστωση 19 €. Μερικά από τα διαθέσιμα πακέτα για χρήση εντός της ΕΕ προσφέρουν 500 ΜΒ για 9,90 € ή 1 GB για 14,90 € και έχουν διάρκεια 30 ημερών. Για χρήση εκτός ΕΕ, όπως στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία ή την Κίνα, το κόστος ποικίλει από 0,10 € έως 0,29 € ανά λεπτό και megabyte. Παρόμοιες υπηρεσίες από άλλους παρόχους συνήθως ξεκινούν από 1,49 € ανά λεπτό. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται η σύναψη δεσμευτικού συμβολαίου με τη Lufthansa Mobile.

Η κάρτα SIM διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας http://lufthansa.com, ενώ από 1η Μαρτίου 2017 οι επιβάτες θα μπορούν να την προμηθεύονται και εντός των αεροσκαφών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments