Αυτό το καλοκαίρι, οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία τουριστικών προορισμών,
Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών η Lufthansa σχεδιάζει να προσθέσει στο πρόγραμμα πτήσεών της από τη Φρανκφούρτη περί τους 20 προορισμούς διακοπών και 13 νέους προορισμούς διακοπών από το Μόναχο, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα, την Καραϊβική και τα Κανάρια Νησιά.

Τα αποτελεσματικά εμβόλια, οι εκτεταμένες διαγνωστικές υπηρεσίες και τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα στα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης τουριστικής δραστηριότητας, φέτος το καλοκαίρι. Οι εταιρείες του Lufthansa Group προετοιμάζονται ήδη για την επανέναρξη των ταξιδίων και έχουν ήδη έτοιμο ένα ελκυστικό, αλλά και πολύπλευρο πρόγραμμα πτήσεων.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει κλασσικούς αστικούς και τουριστικούς προορισμούς, όμως στην Ευρώπη η ταξιδιωτική έμφαση θα δοθεί στην Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά. Από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο θα είναι ακόμη ευκολότερη η πρόσβαση στους νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και της Ισπανίας. Άλλοι ελκυστικοί προορισμοί στο πρόγραμμα πτήσεων από τη Φρανκφούρτη είναι η Πάφος (Κύπρος), η Ριγιέκα (Κροατία), η Λαμέτσια Τέρμε (Ιταλία), η Ντζέρμπα (Τυνησία), η Πόντα Ντελγάδα (Αζόρες, Πορτογαλία) και η Βάρνα (Βουλγαρία). Από το Μόναχο νέες πτήσεις θα εξυπηρετούν τα Χανιά, τη Μύκονο, την Κω, την Καβάλα, τη Ζάκυνθο και την Πρέβεζα καθώς και το Χέρεθ της Ισπανίας. Τέλος, ένας άλλος ακόμη καλοκαιρινός προορισμός είναι η Χουργκάντα στην Αίγυπτο.

Η Eurowings Discover, η νέα αεροπορική εταιρεία διακοπών του Lufthansa Group, θα προσφέρει πολυάριθμους διηπειρωτικούς προορισμούς από τη Φρανκφούρτη. Για πρώτη φορά, από τη Φρανκφούρτη θα ξεκινούν τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις για την Πούντα Κάνα στην Δομινικανή Δημοκρατία και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις για τη Μομπάσα της Κένυας με απευθείας ανταπόκριση για το ονειρεμένο νησί της Ζανζιβάρης. Τον Ιούνιο θα εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις για το Άνκορατζ της Αλάσκας (ΗΠΑ).

Επιπλέον, στην παλέτα προστίθεται και ο μαγευτικός προορισμός του Μαυρίκιου, ο οποίος θα εξυπηρετείται όχι μόνο τον χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι του 2021 με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις. Αλλά και το Μαλέ, ο προορισμός της Lufthansa στις Μαλδίβες, θα εξυπηρετείται ολόκληρο τον χρόνο, αφού στο θερινό δρομολόγιο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Φρανκφούρτη.

Οι καλοκαιρινές πτήσεις που θα αγοραστούν έως και τις 31 Μαΐου 2021 θα μπορούν να αλλάζουν δωρεάν, όσες φορές χρειαστεί, έως εκείνη την ημέρα. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, θα επιτρέπεται άλλη μία δωρεάν αλλαγή, εφόσον υπάρχουν θέσεις. Ενδεχομένως να προκύψουν επιπλέον έξοδα εάν π.χ. η θέση της αρχικής κράτησης δεν είναι πλέον διαθέσιμη τη χρονική στιγμή της αλλαγής για άλλη ημερομηνία ή άλλον προορισμό.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments