Το προνόμιο να ταξιδεύουν αεροπορικώς σε θέση που γίνεται κρεββάτι, την έχουν μόνο όσοι πληρώσουν αεροπορικό εισιτήριο business class που στοιχίζει πολλές φορές παραπάνω από ένα κανονικό. Η Γερμανική Lufthansa, από σήμερα προσφέρει κρεββάτι και στην οικονομική θέση. Για την ακρίβεια προσφέρει έναντι 159 έως 229 ευρώ (πλέον του εισητηρίου), μια σειρά τριών ή τεσσάρων διπλανών θέσεων προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ξαπλώσει κατά τη διάρκεια της μακρινής πτήσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται ένα μαξιλάρι, μια κουβέρτα και μια επένδυση στρώματος σε ποιότητα business class. Μια ειδική ζώνη ασφαλείας, η οποία παραμένει δεμένη όταν ξαπλώνετε και ξεχωριστές οδηγίες ασφαλείας εξασφαλίζουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε μακρινές πτήσεις άνω των δέκα ωρών. Δεν μπορεί να γίνει προαγορά αυτής της υπηρεσίας παρά μόνο αγορά στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.
Όσοι κάνουν κράτηση της υπηρεσίας Sleeper’s Row όπως ονομάζεται, θα έχουν δικαίωμα να επιβιβαστούν από τους πρώτους στο αεροπλάνο.
Φυσικά αυτό μέχρι τώρα γινόταν δωρεάν καθώς οι επιβάτες όταν έβρισκαν ελεύθερη σειρά καθισμάτων πήγαιναν και ξάπλωναν. Ωστόσο είμαστε στην εποχή που τίποτε πλέον δεν θα είναι δωρεάν στα αεροπορικά ταξίδια και οι εταιρείες ψάχνουν να χρεώσουν τα πάντα…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments