Η Lufthansa ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εργασίες πλήρους ανακαίνισης της Business Lounge στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σηματοδοτώντας έτσι για μία ακόμη φορά τον σημαντικό ρόλο της ελληνικής αγοράς στη στρατηγική ανάπτυξης του κορυφαίου γερμανικού αερομεταφορέα. Ήδη, από τα τέλη Δεκεμβρίου , η ολοκαίνουρια Lufthansa Business Lounge στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ξεκίνησε να υποδέχεται πάλι τους Έλληνες και ξένους επιβάτες προσφέροντας ένα σύγχρονο περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας που αποπνέει άρωμα Ελλάδας και χαρακτηρίζεται από τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας.

Ο χώρος ανακαινίστηκε σύμφωνα με τις σχεδιαστικές προδιαγραφές και την αισθητική της Lufthansa. “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο ανακαίνισης της Lufthansa Business Lounge στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η lounge της Lufthansa εδώ άνοιξε τις πύλες της πριν 15 χρόνια – με την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου – και μέχρι σήμερα παραμένουμε η μοναδική ξένη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει δική της lounge στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις μας στην ελληνική αγορά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε φέτος τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο μας που συνδυάζει τα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών του Ομίλου Lufthansa με την ελληνική κουλτούρα και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία”, σημείωσε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.

Η Business Lounge της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελείται από δύο ζώνες συνολικής δυναμικότητας 67 ατόμων (καθήμενους). Για ηρεμία και χαλάρωση, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν την πιο ήσυχη ζώνη που διαθέτει whiskey bar, αναπαυτικές πολυθρόνες, καθώς και θέσεις κατάλληλες για εργασία για εκείνους που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν επαγγελματικές υποθέσεις στη διάρκεια της αναμονής τους. Εναλλακτικά, η ζώνη Bistrot είναι ιδανική για όσους ταξιδιώτες επιθυμούν να γευματίσουν ή να απολαύσουν ένα από τα πολλά γευστικά επιδόρπια του πλούσιου μπουφέ.

Το μενού του μπουφέ προσφέρεται σε συνεργασία με τα catering “Ως δια μαγείας” και Newrest. Περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες ελληνικές γεύσεις – κρύα και ζεστά πιάτα- και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και μέλι από την Πελοπόννησο, της σειράς προϊόντων Navarino Icons, εκλεκτές μαρμελάδες από τα Mastiha Shop, βιολογικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας των Οικοτεχνιών Παπαγιαννίδη, ελληνικό γιαούρτι και φυσικοί χυμοί “Χίος” είναι λίγα μόνο από τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα που αναδεικνύουν τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας στη Business Lounge της Lufthansa. Για την καλοκαιρινή περίοδο (από 26 Μαρτίου) η Lufthansa Business Lounge θα λειτουργεί καθημερινά από τις 04.30 έως τις 20.30.

Πρόσβαση στη lounge μπορούν να έχουν όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήση Lufthansa/Star Alliance και ανήκουν τουλάχιστον σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Eπιβάτες Business Class
Κάτοχοι κάρτας HΟΝ
Κάτοχοι κάρτας Senator
Κάτοχοι κάρτας Frequent Traveler
Επιβάτες Star Alliance Gold

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments