Όλοι έχουν απολαύσει μια μπύρα κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, ωστόσο η Ολλανδική KLM προχωρά ένα βήμα παραπάνω. Σε ειδικές πτήσεις θα σερβίρει δροσερή φρέσκια μπίρα από βαρέλι.
Πριν μερικές μέρες η Ολλανδική αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε το πρώτο τρόλεϊ σερβιρίσματος draft μπίρας σε πτήση προς το Κουρασάο, προσφέροντας μπίρα Heineken σε ποτήρι στους επιβάτες της business class.
Ο στόχος είναι να χρησιμοποιείται το τρόλεϊ όσο το δυνατόν περισσότερο σε ειδικές πτήσεις και σε διάφορα events.
«Η ιδέα του τρόλεϊ draft μπίρας είναι αποτέλεσμα μιας ξεχωριστής συνεργασίας μεταξύ της KLM και της Heineken, η οποία εστιάζει στον πελάτη. Είναι σημαντικό να βλέπεις τις δύο κορυφαίες ολλανδικές μάρκες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επιβάτη, προσφέροντάς του μπίρα Heineken σε ποτήρι σε πτήση της KLM» δήλωσε η Miriam Kartman, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος.
Σχετικά με το τρόλεϊ μπύρας.
Η μπίρα που σερβίρεται από το τρόλεϊ παραδίδεται κρύα στο αεροσκάφος σε βαρελάκια που περιβάλλονται από ένα εξαιρετικά μονωμένο κέλυφος. Αυτό κρατά την μπίρα στη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μια επίλεκτη ομάδα του προσωπικού καμπίνας έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για να σερβίρει σωστά την μπίρα σε μεγάλο υψόμετρο, χωρίς να δημιουργείται καμμιά διαφορά σε αυτό που έχουν συνηθίσει να πίνουν οι επιβάτες όταν βρίσκονται επί εδάφους.
Η ένωση δυνάμεων με την Heineken είναι μέρος του οράματος της KLM να φέρει στο προσκήνιο τα ολλανδικά προϊόντα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments