Η Juneyao Airlines έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που επεκτείνει το Δίκτυο Star Alliance ως Connecting Partner. Σύμφωνα με το πρωτοποριακό μοντέλο συνεργασίας της Συμμαχίας, η αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Σαγκάη προσφέρει πλέον στους επισκέπτες της Star Alliance νέες ευκαιρίες ανταπόκρισης πτήσεων, μέσω των δύο αεροδρομίων της Σαγκάης –το Pudong International και το Hongqiao International. Θα προσφέρεται επίσης η υπηρεσία ενιαίας διαδικασίας επιβίβασης (through check-in) σε όλους τους επιβάτες που συνδέονται μέσω Σαγκάης, και οι επιβάτες της Star Alliance με Gold Status οι οποίοι ταξιδεύουν σε πτήσεις με ανταπόκριση, θα απολαμβάνουν τα ακόλουθα προνόμια στην Juneyao Airlines:

Πρόσβαση στους Χώρους Lounge

Fast Track Security

Πρόσθετες Αποσκευές

Προτεραιότητα στο Check-in

Προτεραιότητα στην Επιβίβαση

Προτεραιότητα Standby

Προτεραιότητα στην Παράδοση Αποσκευών
Οι αερογραμμές-μέλη της Star Alliance Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana, Austrian, Ethiopian Airlines, EVA Air, Lufthansa, SAS, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, SWISS, THAI, Turkish Airlines και United εκτελούν περισσότερες από 1.600 εβδομαδιαία δρομολόγια (874 εβδομαδιαίες πτήσεις εσωτερικού και 811 εβδομαδιαίες διεθνείς πτήσεις) από και προς την κινεζική μητρόπολη, εξυπηρετώντας 64 προορισμούς (25 εσωτερικούς και 396 διεθνείς) σε 19 χώρες. Η Juneyao Airlines προσφέρει πλέον στους πελάτες της Star Alliance τη δυνατότητα ανταπόκρισης με περισσότερες από 1.700 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 69 προορισμούς σε οκτώ χώρες και περιοχές, μέσω της Σαγκάης.

Το Μοντέλο Connecting Partner έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους περιφερειακούς, χαμηλού κόστους ή υβριδικούς αερομεταφορείς να συνδέονται με το δίκτυο της Star Alilance χωρίς να χρειάζεται να γίνουν πλήρη μέλη της Συμμαχίας. Αυτή η συνεργασία προσφέρει στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για δρομολόγια σε πάνω από 1.300 αεροδρόμια που εξυπηρετούνται από τις 28 εταιρείες-μέλη της εταιρείας. Οι συνεργαζόμενοι Connecting Partners υπόκεινται σε ενδελεχή αξιολόγηση και υποχρεούνται να εφαρμόζουν και να τηρούν τα υψηλά λειτουργικά πρότυπα που απαιτεί η Star Alliance.
Οι Connecting Partners μπορούν να συνάψουν διμερείς εμπορικές συμφωνίες με επιλεγμένες αερογραμμές-μέλη της Star Alliance, που ενδέχεται να περιλαμβάνουν ακόμη και προνόμια του Προγράμματος Τακτικών Επιβατών (Frequent Flyer Programme). Στην περίπτωση της Juneyao Airlines, οι τακτικοί επιβάτες των εταιρειών Air Canada, Air China, EVA Air, Singapore Airlines και United θα μπορούν να «κερδίζουν και να ξοδεύουν μίλια» όταν ταξιδεύουν με την κινεζική αεροπορική εταιρεία.

Σχετικά με την Juneyao Airlines:
Η Juneyao Airlines ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2006. Σήμερα διαθέτει 60 ολοκαίνουρια αεροσκάφη της σειράς Airbus A320, με μέση ηλικία στόλου 3 ετών, που είναι και η μικρότερη μέση ηλικία στόλου από οποιαδήποτε εγχώρια κινεζική αερογραμμή. Με έδρα τη Σαγκάη, το δίκτυο δρομολογίων της Juneyao Airlines εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα και αριθμεί πάνω από 80 εσωτερικές διαδρομές ανάμεσα στη Σαγκάη και το Πεκίνο, την Γκουανγκζού, την Σεντζέν και ούτω καθεξής. Σταδιακά, η εταιρεία έχει προσθέσει διεθνή και εσωτερικά δρομολόγια προς το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, την Ταϊπέι, το Kaohsiung, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και την Κορέα. Επί του παρόντος, μεταφέρει περισσότερους από 10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments