Η βρετανική εταιρεία χαμηλού κόστους και τουρ οπερέιτορ Jet2, με εκατοντάδες πτήσεις προς Ελλάδα κάθε καλοκαίρι, ανακοίνωσε πρόσφατα περαιτέρω ενίσχυση του θερινού προγράμματος πτήσεων για το καλοκαίρι του 2018. Αυτή τη φορά είχε σειρά η βάση του Leeds. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Leeds ενισχύεται από μία σε δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Η Jet2 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη από Θεσσαλονίκη στις 19:45 και Παρασκευή στις 21:20, ενώ από Leeds η εταιρεία θα αναχωρεί στις 13:15 και στις 14:50 αντίστοιχα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Β737-800 των 189 θέσεων. Ταυτόχρονα, η Jet2 ενισχύει σε δύο την εβδομάδα και τις πτήσεις για Κω (Τρίτη και Παρασκευή), σε 4 την εβδομάδα τις πτήσεις για Λάρνακα και Πάφο, ενώ παράλληλα μεγαλώνει μέχρι τέλη Οκτωβρίου η περίοδος πτήσεων της σε Ρόδο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο.

Η Jet2 κάνει το παρθενικό της ντεμπούτο στα τέλη αυτού του μήνα στη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήσεις από Εδιμβούργο, Μάντσεστερ, Leeds και Ήστ Μίντλαντς, ενώ για το 2018 έχουν προστεθεί νέες πτήσεις από Μπέρμινγχαμ, Νιουκάστλ, Γλασκώβη και Λονδίνο-Στάνστεντ, με παράλληλη ενίσχυση των συχνοτήτων στα δρομολόγια από Μάντσεστερ και Leeds και μεγαλύτερα αεροσκάφη στις υπόλοιπες γραμμές που διατηρούνται και του χρόνου.

Η Jet2 έχει βάσεις σε όλο το Ην.Βασίλειο, με δύο καινούριες φέτος, Λονδίνο-Στάνστεντ και Μπέρμιγχαμ, μαζί με Μάντσεστερ, Νιουκάστλ, Leeds, Ηστ Μίντλαντς, Εδιμβούργο, Γλασκώβη και Μπέλφαστ. Έχει στόλο 67 αεροσκαφών Β737-300, 737-800 και 757-20,0 εκ των οποίων τα 737-300 θα τα αποσύρει σταδιακά όλα και θα τα αντικαταστήσει με καινούρια 737-800. Εκτελεί και πτήσεις χαμηλού κόστους όλο το χρόνο μεταξύ Ην.Βασιλείου και Ευρώπης ενώ δίνει 22 κιλά αποσκευή και έχει επανειλημμένα βραβευτεί για το σέρβις και την εξυπηρέτηση του πληρώματός της.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments