Γράφει ο Akis Dimarco

Στα «χωράφια» της Ryanair αποφάσισε να μπει η Jet2, μία από τις μεγαλύτερες αγγλικές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους αλλά και τουρ οπερέιτορ (jet2holidays), ανοίγοντας βάση στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου. Η Jet2 ανακοίνωσε ότι θα σταθμεύσει έξι 737-800 στο αεροδρόμιο και από 30 Μαρτίου 2017 ξεκινάει απευθείας πτήσεις σε 21 προορισμούς της Μεσογείου (προς το παρόν) σε Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρο και Κροατία. Από τους προορισμούς αυτούς, 4 θα είναι στην Ελλάδα, Ηράκλειο, Ρόδος, Κως και Ζάκυνθος, και 2 στην Κύπρο, Λάρνακα και Πάφος.
Οι περισσότερες πτήσεις ξεκινάνε τέλη Απριλίου με αρχές Μαῒου και προβλέπεται σταδιακή αύξηση των συχνοτήτων. Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας θα έχει ως εξής:
-Ηράκλειο: Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή,
-Ρόδος: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο,
-Κως: Δευτέρα, Πέμπτη,
-Ζάκυνθος: Δευτέρα Πέμπτη,
-Λάρνακα: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο,
-Πάφος: Τετάρτη, Σάββατο
Με τα νέα δρομολόγια η Jet2 χτυπάει απευθείας την κυρίαρχη Ryanair στο Στάνστεντ, αλλά και άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί όπως την Easyjet και την Thomas Cook. Η εταιρεία έχει 9 βάσεις σε όλο το Ην.Βασίλειο (Μάντσεστερ, Λιντς, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Μπέλφαστ, Νιουκάστλ, Ήστ Μίντλαντς, Μπέρμιγχαμ και Λονδίνο) με ένα στόλο 62 αεροσκαφών 737-300, 737-800 και 757-200. Θεωρείται από τις καλύτερες για ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, αλλά ταυτόχρονα έχει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει και θέσεις για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με μηδενική χρέωση στις χρήσεις καρτών στις κρατήσεις και προσφέρει 22 κιλά βάρος στην επιλογή βαλίτσας!
Από τον ερχόμενο Μάιο η Jet2 θα συνδέει απευθείας και τη Θεσσαλονίκη με Μάντσεστερ, Εδιμβούργο, Λιντς και Ήστ Μίντλαντς. Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.jet2.com.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments